Aquest dissabte els carrers de Tremp s'han despertat coberts de neu. Les imatges hivernals s'han pogut veure durant tot el cap de setmana en quotes relativament baixes, un temporal del tot inusual en el mes de març.

Molts infants han sortit al carrer per gaudir de la neu, inclus alguns agosarats han intentat esquiar.

Aquesta neu primaveral s'ha caracteritzat per ser més humida i carregada d'aigua, fent-la molt més pesada. A causa del pes, algunes zones concorregudes amb alta dencitat de vegetació s'han tancat per despreniments d'arbres i rames caigudes. El servei de la línia de tren Lleida-Pirineus ha quedat suspès per seguretat.

Des de diferents ajuntaments s'ha activat el pla d'emergències per nevades mentre es netejaven les vies.

A causa del clima, durant la nit del dissabte es va produir una esllavissada a la carretera C-13 a l'alçada del km 91, entre Talarn i Salàs del Pallars. El despreniment de roca no ha causat cap incident, durant el cap de setmana els operaris han treballat per netejar, el més aviat possible, el tram afectat.

El Pirineu avui