En el darrer de ple, celebrat aquest dilluns, l'ajuntament de Puigcerdà ha aprovat per unanimitat una moció per a la millora de la gestió de la línia de tren R3 de rodalies. L'equip de govern ha manifestat el seu compromís de treballar per millorar la línia i aconseguir un servei de qualitat per a tots els seus usuaris.

A la moció, l'ajuntament insta al departament de Territori i Sostenibilitat a presentar una proposta de racionalització dels horaris del tren abans d'acabar l'any. El text també insta al Ministeri de Foment, Renfe i Adif perquè es traspassin totes les competències d'aquesta infraestructura la Generalitat de Catalunya.

L'acord es farà arribar al Parlament de Catalunya, a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, al Departament de Territori, al Ministeri de Foment, a Renfe i Adif. També s'enviarà als consells comarcals per on circula aquesta línia de tren, a l'Associació Xarxa C17 i al col·lectiu "Perquè no ens fotin el tren".

El Pirineu avui