Des de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Tremp s'ha creat una línia adreçada al comerç. Dins del programa Treball a les set comarques.
La nova branca de l'àrea vol dinamitzar el sector comercial de la comarca mitjançant tres vies d'actuació, una de formació i dues de diagnosi.

Des de l'ajuntament se'ls seguirà i assessorarà en tot moment amb l'objectiu de coordinar el comerç de tota la comarca per crear campanyes conjuntament.

Durant l'any els comerciants assistiran a 5 seminaris de comerç on aprendran tècniques per millorar el seu punt de venda. El seminari que ha donat el tret de sortida a aquest projecte de dinamització ha estat “Imatge i gestió del punt de venda”, a càrrec del consultor comercial Jordi Bacaria.

L'objectiu primordial del seminari és professionalitzar el sector de comerç, millorant la imatge, la fidelització de la clientela i la comunicació via online.

Els comerciants que assisteixin al seminari tindran l'opció de rebre un assessorament personalitzat del seu punt de venda.

Les sessions de formació seran itinerant per Tremp, Pobla de Segur i Isona.
El projecte compta amb el suport dels ajuntaments de la comarca que disposen de comerços.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA TREMP

El Pirineu avui