Després de l'important i solvent victòria davant CAMPUS PROMETE en la darrera jornada, el CADI LA SEU està en un moment de joc i confiança òptim per competir contra qualsevol rival, inclòs el potent equip gironí al qual segur exigirà la màxima aplicació si vol superar a les noies de Joan Carles Pie.
Les cinc victòries consecutives, dues de les quals, a Gernika i al Palau amb el desplegament d'un gran joc i actitud d'un equip que es veu capaç de tot si no deixa de banda la implicació, actitud i treball que està posant en escena.
La plantilla gironina exigirà un alt nivell per optar a la victòria, però els dos antecedents d'aquesta temporada ja s'han saldat amb victòria de CADI LA SEU.
Reduir l'anotació de SPAR CITYLIFT GIRONA serà un dels objectius de CADI LA SEU per intentar sumar una victòria que pot valdre, en funció dels resultats que es donin en la jornada, la classificació directa per jugar els Play-off al títol.

El Pirineu avui