L'organització de la Volta Ciclista Catalunya ha decidit suspendre la sortida a Llívia de la 4a etapa, degut a les condicions meteorològiques adverses. Després de fer el control de la cursa, els ciclistes s'han desplaçat en autocar fins a Montferrer (Alt Urgell), on finalment s'ha situat la línia de sortida.

Els veïns i aficionats cerdans que esperaven veure el pas de la Volta per la comarca han hagut de conformar-se veient les desenes d'autobusos i cotxes d'equip que han omplert durant uns minuts la N154 i la N260 que uneixen Llívia i La Seu d'Urgell.

Així, l'etapa que inicialment tindria un recorregut de 194 quilòmetres entre Llívia i Igualada ha quedat reduïda a 136,6 quilòmetres. Es tracta d'una etapa amb una única dificultat, l'ascensió al Turó del Puig, de segona categoria, situat a uns onze quilòmetres de l'arribada. De fet, la neu es va deixar veure lleugerament aquest dimecres a l'últim tram de la tercera etapa, amb final a La Molina.

El Pirineu avui