Després de l'èxit de la primera edició, amb més de 500 corredors, aquest diumenge 26 de març tindrà lloc la segona edició de la cursa de muntanya Cerdanya Skyline, amb sortida i arribada a Vilallobent. La prova té la peculiaritat que es disputa just en acabar l'hivern i, per tant, la meteorologia hi té un paper important.

La prova té dos recorreguts: “l'Express”, de 20 quilòmetres i 1000 metres de desnivell positiu que passarà per Queixans i Urtx; i el “Trail”, de 30 quilòmetres i on els corredors hauran de coronar la Muntanya de Saltèguet, a 2000 metres.
L'empresa privada Klassmark organitzadora de la cursa, va veure el gran potencial que té la comarca per acollir un esdeveniment esportiu d’aquest tipus i per això espera consolidar aquesta cursa de muntanya.
La mateixa empresa ha organitzat també una segona cursa que tindrà lloc el 28 de maig: la Cerdanya MTB Challenge, una marató de 100 quilòmetres en bicicleta de muntanya. La sortida serà a Vilallobent i l'arribada a Puigcerdà.

El Pirineu avui