Aquest dimarts en commemoració al Dia Internacional dels Boscos s'ha desenvolupat a Pont de Suert, una jornada tècnica sobre projectes i estudis que s'està duent a terme en el Pirineu.

Dins de la jornada es presentarà el projecte “Boscos de Muntanya”, gestionat per una entitat sense ànim de lucre per preservar i millorar la gestió de boscos mitjançant voluntariat; i el projecte “Desboscat” que fa seguiments i estudis dels episodis de sequera dels boscos de Catalunya.

La jornada s'organitza sobretot pels alumnes del cicle de Gestió forestal i de medi natural, tot i això, les inscripcions estan obertes a tothom perquè la gent de Pont de Suert es pugui informar de totes les accions que s'estan duent a terme als seus boscos.

El curs l'ha organitzat conjuntament l'Institut de Pont de Suert i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació dins la setmana dels boscos que organitza el departament.

Parlen al vídeo: IRENE BORDA, CAP DEPARTAMENT CICLE CONTROL AMBIENTAL - ESPERANÇA FLORIT, COORDINADORA FORMACIÓ PROFESSIONAL INSTITUT

El Pirineu avui