Aquesta setmana s'estrena la nova pàgina web MeteoPirineus Catalans, un lloc que neix amb la intenció d'apropar el món de la meteorologia del Pirineu a tot el públic, oferint diverses activitats programades, sessions i jornades formatives així com articles i estudis, i realitzant previsions del temps periòdiques pel Pirineu Català a través d'aquesta pàgina i les xarxes socials
La persona que hi ha darrere de MeteoPirineus Catalans, és l’Albert de Gràcia, un geòleg amant dels Pirineus i fascinat des de sempre per la meteorologia. Les previsions es fan seguint diversos models meteorològics i aplicant els coneixements sobre el territori pirinenc.

Després de més de 5 anys fent previsions setmanals pel Pirineu a través de Facebook, amb més d'11.500 seguidors i una mitjana de 70.000 visualitzacions setmanals, la pàgina de MeteoPirineus Catalans s'ha convertit en un referent de previsions pel Pirineu, amb més de 160.000 visites en el seu primer any de vida.
Ara, estrenen nova imatge i atractives propostes per tots els seguidors

A més, la interacció amb tots els seguidors, amb fotografies, comentaris i l'ajuda de les xarxes socials i el treball fet des del territori, fan que la informació sobre el temps del Pirineu Km0, sigui més fiable i propera als usuaris pirinencs.

meteopirineuscatalans.com

Parlen al vídeo: ALBERT DE GRÀCIA, METEO PIRINEUS CATALANS

El Pirineu avui