L'àrea de Medi Ambient de l'ajuntament de Puigcerdà s'ha proposat reordenar l'espai dels contenidors de deixalles de la vila, per tal de facilitar el seu ús i, al mateix temps, integrar-los dins l'espai urbà. Després de fer-ho en diversos punts, darrerament el consistori ha dut a terme una actuació a la plaça dels Herois i la plaça Santa Maria, on ha suprimit els contenidors soterrats, que sovint portaven maldecaps a l'ajuntament, i ha col·locat sis contenidors exteriors darrere una estructura de fusta.

L'actuació s'ha dut a terme després que alguns veïns es queixessin de la ubicació dels contenidors, just davant d'establiments de restauració.

La reordenació dels contenidors de deixalles a les places Santa Maria i Herois ha tingut un cost de poc més de 7.000 euros. Des de l'ajuntament han expressat la voluntat d'utilitzar aquest tipus d'instal·lacions en altres punts del municipi.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui