Aquest dijous el Vicepresident del Govern de Catalunya, Oriol Junqueras, ha visitat les comarques del Pallars Jussà i Pallars Sobirà. Durant la visita al territorir el vicepresident s'ha desplaçat fins a l'estació de tren de la Pobla de Segur, acompanyat del President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, la Delegada Territorial del Govern de l'Alt Pirineu, Rosa Amorós, entre altres personalitats.

Durant la visita, el vicepresident ha comunicat als assistents el coneixement, per part del govern, de les mancances d'accessos del territori per garantir la igualtat d'oportunitats del Pirineu amb la resta de Catalunya.

Junqueras també ha recalcat les millores que han notat els habitants de la comarca gràcies a l'ampliació d'horaris i renovació dels trens de la línia Lleida- Pirineus, i que des del govern s'esperà millorar altres línies del país que actualment es troben en una situació limitada.

Segons Oriol Junqueras aquest tipus de visites a les diferents comarques de Catalunya apropen el govern al territori per entendre de forma més directa la situació en queè es troba.

Parlen al vídeo: ORIOL JUNQUERAS, VICEPRESIDENT GOVERN CATALUNYA

El Pirineu avui