L'escola La Salle acollirà aquest dissabte la representació artística d'una història que té com a protagonistes les trementinaires de la vall de la Vansa i Tuixén.
Dissabte, 18 de març, a les 9 del vespre, al Teatre La Salle de la Seu d'Urgell, l'espectacle "Aparences "aproparà al públic, mitjançant la dansa, elements de la cultura i la història popular, com les trementinaires i els contrabandistes.
Dues de les danses que conformen l'espectacle estaran musicades pel grup Racó Oblidat del Temps, una formació de 5 joves pirinencs que viuen a l'Alt Urgell. Una de les peces de la segona part, anirà a càrrec de la violinista Núria March, que tocarà en directe.

El preu de l'entrada serà de 5 euros. La recaptació anirà destinada a projectes socials.

Aparences, que inclou nou composicions que recullen passos i punts de la dansa tradicional combinats amb elements d'aspecte més contemporani, a càrrec de personatges idiosincràtics del país i del Pirineu en general.

Parlen al vídeo: SANDRA TUDÓ, DIRECTORA ESBART

El Pirineu avui