L'àrea de Cultura de l'ajuntament de Puigcerdà ha convocat la 18a edició de la Mostra Fotogràfica d'Autors de Cerdanya. Aquells que vulguin participar-hi podran presentar, fins al 5 d'abril, tres instantànies de temàtica lliure.

L'any passat hi van participar dotze autors, el doble que l'any anterior però encara lluny dels més de vint participants d'ara fa uns anys. Darrerament la participació ha baixat degut, principalment, al fet que a la comarca no hi han gaires establiments de revelatge fotogràfic.

Les fotografies s'exposaran al Museu Cerdà del 15 al 30 d'abril. Els visitants podran escollir quina imatge els agrada més fins el dia 23 i dipositar el seu vot en una urna. El guanyador es coneixerà el dia de Sant Jordi. L’exposició també comptarà amb el monogràfic d'Emma Morralla, guanyadora de la passada edició.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui