Els Bombers militars del Centre de Vol de Santa Llocaia treballaven aquest dilluns en l'extinció de l'incendi que es va declarar dissabte al voltant de les vuit del vespre en un camp d'Estavar (Alta Cerdanya). El foc ha cremat unes 200 bales de palla i es calcula que els danys ascendeixen als 10.000 euros. És el segon incendi que es registra a la localitat en pocs dies, els dos a escassos metres i en terrenys agrícoles. Això, i el fet que les flames no s'han originat per causes naturals, fa pensar que podrien ser intencionats.

Les tasques d'extinció es concentraven aquest dilluns al matí en col·locar una mena de molsa damunt les bales, que encara fumejaven, per donar l'incendi per apagat.

Efectius del cos de Bombers de Font-Romeu, de Sallagosa, La Guingueta d'Ix i de l'exèrcit amb seu a Santa Llocaia, han participat en l'extinció del foc.

Parlen al vídeo: LAURENT LEYGUE, ALCALDE D'ESTAVAR

El Pirineu avui