Fins dimecres, al Parc del Valira és l'escenari escollit per l'escola Agrària del Pirineu per dur a terme les pràctiques del curs d'arboricultura i treballs d'altura que estan efectuant 13 alumnes vinguts de diverses poblacions per aprendre a fer reconeixement i grimpada d'arbres amb plena seguretat.

Es tracta d'un curs amb una part pràctica important que vol donar resposta a la necessitat que molts professionals del sector forestal i de la jardineria mostren en relació a la seguretat en els treballs de poda en altura.
Una altra part teoricopràctica remarca l'observació dels arbres per tal de conèixer com creixen i es desenvolupen.
D'altra banda, recordar que fins dijous estan obertes les inscripcions pel pròxim curs de 30 h, també relacionat amb la natura

El mòdul s'adreça a persones relacionades amb el món rural que estiguin o no treballant en aquestes tasques professionals.

Parlen al vídeo: FRANCESC BALANZÓ, ENGINYER FORESTAL I PROFESSOR - JORDI PERRAMÓN ENGINYER AGRÍCOLA I MESTRE EA PIRINEU

El Pirineu avui