L’Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya ha organitzat pel proper dilluns la vuitena Trobada d'Esquiadors a l'estació de La Molina, un esdeveniment que s'ha convertit en una cita anual de les onze associacions que formen la federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona.

L'any passat va tenir lloc la signatura oficial del conveni de col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat i la Federació d’Hostaleria, que oferia descomptes entre el 10% i el 17% a  tots els empresaris associats de l’organització empresarial, en la compra de forfets de les estacions d’esquí de Vallter, Vall de Núria i La Molina. Aquest acord es renovarà enguany amb les mateixes condicions i tarifes.

La trobada, on s'espera que hi assisteixin més d'un centenar d'associats, començarà amb un esmorzar al restaurant El Bosc i comptarà amb la presència d'Enric Ticó, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Antoni Escudero, president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, i diversos representants polítics de la comarca, membres de l'associació de Bars i Restaurants de Cerdanya i representants de l'estació. Després de l'esmorzar, tots els associats gaudiran d'una jornada d'esquí gratuïta.

El Pirineu avui