L'Associació de Dones de Cerdanya, formada fa més de 20 anys, vol reactivar-se i tornar a tenir el protagonisme que havia tingut en els seus inicis. Després que l'any passat Anna Pallé deixés el càrrec de presidenta, lloc que ocupa actualment Nati Balada, l'entitat fa una crida a totes les dones de la comarca perquè s'associïn i puguin treballar pels seus interessos.

A banda de tenir associades, l'entitat també busca finançament. És per això que espera posar en marxa diverses iniciatives, com ara mercats o altres activitats d'àmbit local. Per altra banda, proposa un intercanvi de serveis entre les associades.

Per commemorar el Dia de la Dona, l'associació ha organitzat aquest 8 de març al vespre al Museu Cerdà de Puigcerdà la conferència 'Dones, sexualitat i autoestima', a càrrec de la psicòloga Mercè Samsó.

En acabar, ha tingut lloc el tradicional sopar, on hi han assistit un centenar de dones.

Parlen al vídeo: NATI BALADA, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DONES CERDANYA - MERCÈ SAMSÓ, PSICÒLOGA

El Pirineu avui