Joan Barrera prendrà el relleu d'Òscar Ordeig com a nou primer secretari de l'agrupació Compromís per la Seu després que el desembre passat Ordeig va ser proclamat nou primer secretari de tota la demarcació de Lleida. Així ha quedat establert des de l'assemblea de PSC a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Joan Barrera ha remarcat que té uns objectius molt clars.

La secretària d'organització serà Carlota Valls, resident a Cabó. També en formaran part Antoni Fiol, regidor a Organyà; Gabriel Lupiáñez, de Prats i Sansor, i Dolors Vidal, de les Valls d'Aguilar, que serà secretària d'igualtat.
Miquel Perruca, regidor a la Seu d’Urgell, serà secretari de política municipal, i Carlos Benito s'encarregarà de l'apartat de finances. Com a vocals hi haurà, entre d'altres, la regidora urgellenca Paqui Gómez.
Barrera ha remarcat que l'agrupació té "l'aspiració de tornar a governar als municipis importants".

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui