Les obres de desbrossa de la llera del riu Noguera Pallaresa dels trams de Rialp a Llavorsí, iniciades el passat mes de novembres, ja han finalitzat.

La intervenció es va sol·licitar entre el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Associació d'Empreses de Turisme Actiu i Esports d'Aventura per garantir més seguretat i major oci del riu Noguera Pallaresa.

Les obres han consistit en la neteja d'alguns accessos del riu, la talla d'arbres morts i la retirada de vegetació de la llera del riu. Amb aquesta intervenció es proporciona més seguretat a l'hora de practicar esports d'aigua.

Segons el president de l'associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet, aquest tipus d'intervenció no és visible a peu de carretera però és molt important per garantir la seguretat dels usuaris que realitzin activitats al riu.

La intervenció ha tingut un cost de 45.000€ finançats íntegrament pel conveni entre la Diputació de Lleida i La Caixa.

Parlen al vídeo: ANNA PANISELLO, VICEPRESIDENTA CONSELL COMARCAL PALLARS SOBIRÀ - FLORIDO DOLCET, PRESIDENT ASSOCIACIÓ EMPRESES ESPORTS

El Pirineu avui