Dins dels actes de la Setmana de la Lectura d'Esterri d'Àneu s'ha presentat el nou blog “Tarter de Llibres”.
Aquesta iniciativa creada entre les 6 biblioteques que comprenen les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça vol oferir un espai per donar a conèixer escriptors i publicacions relatives al territori.

Des de les diferents biblioteques s'anirà penjat les notícies de tot aquell fons que van incorporant als diferents arxius en l'apartat de col·lecció local, a més de donar a conèixer el que ja posseeixen. El blog integrarà tot tipus de material, siguin llibres, revistes, Cds o pel·lícules.

L'objectiu del blog és crear un fons local considerable per donar resposta als usuaris i les biblioteques que necessitin buscar informació de qualsevol tema relacionat amb qualsevol de les tres comarques de l'Alt Pirineu.

Des de les 6 biblioteques que integren el projecte s'està buscant canals de subvenció per poder ampliar el fons local i donar més vida al blog.

tarterdellibres.wordpress.com

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL - ROSENDO MANRIQUE, DIRECTOR BIBLIOTECA DE SORT

El Pirineu avui