La carretera local LV- 4001, que uneix la C-14 amb Montant de Tost, s'ha reobert aquest dimecres al trànsit provisionalment després d'efectuar la neteja i retirada dels materials acumulats a la calçada a conseqüència del despreniment que es va produir aquest dimarts a la tarda.
A primera hora del matí s'han fet els treballs de neteja de la via. Tècnics del Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida i consultors d'una empresa especialitzada en geologia i estabilització de vessants inspeccionen la zona afectada pel despreniment d'aquest dimarts
Els treballs de neteja s'han efectuat des de primera hora i ha estat necessària la utilització de maquinària pesant, a causa del gran volum de roques i terres arrossegades durant el despreniment.
Fins al moment, ha quedat afectat un tram de 80 metres de calçada, a uns 2 quilòmetres del nucli urbà de Montant de Tost resultat i més de 200 metres de barrera de seguretat.
En aquests moments, el pas s'efectua sobre material granulat estès sobre la calçada, fins que pugui ésser reparada definitivament amb un material similar a l'existent.

El Pirineu avui