Aquest dijous i dissabte seran els últims dies de la temporada que l'estació de Masella oferirà l'esquí nocturn. A través d'un comunicat, l'estació fa un balanç positiu d'aquesta proposta que s'ha allargat durant quatre mesos gràcies a les bones condicions de la neu i la gran afluència d'esquiadors. A falta dels dos últims dies, l'estació espera superar els 29.000 esquiadors nocturns de la temporada passada.

Com cada any l’esquí de nit acaba el mes de març, quan les hores de llum s’allarguen i l’arribada de la nit s’endarrereix. A més, es canvia l’hora i el dia s’allarga encara més.

És la quarta temporada que Masella aposta per aquesta oferta lúdica i esportiva, amb 10 quilòmetres il·luminats, 13 pistes i 7 remuntadors oberts a partir d'un quart de sis de la tarda i fins dos quarts de deu de la nit.

L'oferta d'après-ski a peu de pistes també s'ha consolidat, gràcies a l'oferta gastronòmica i l'ambient festiu, que ha atret molts joves.

Aprofitant la darrera nit d'esquí nocturn, el complex acollirà dissabte la Head 12 hores, la primera prova de resistència d'esquí alpí que es celebra al Pirineu. Consistirà en un descens continu per una pista tancada per aquest esdeveniment. L'objectiu serà realitzar el major número de baixades amb el menor temps possible per part dels equips participants, els quals triaran l’estratègia d'aturades i relleus que considerin oportunes. Els equips poden ser mixtes i estaran integrats per 1, 2 o 3 esquiadors i hi haurà categories per infants i adults.

El Pirineu avui