L'INS Pere Borrell de Puigcerdà ha organitzat una jornada sociosanitària dedicada a l'atenció integral centrada en la persona que ha tingut lloc a la sala de convencions del Museu Cerdà. És la primera vegada que el centre educatiu organitza una jornada d'aquestes característiques, l'objectiu de la qual ha estat en aquest cas reflexionar sobre aquest nou model d'atenció més personalitzat, conegut com l'AICP, que prioritza la preservació dels drets, la dignitat i la qualitat de vida de la persona.

La jornada ha reunit més d'un centenar de persones, entre professionals del sector de les dues bandes de la frontera i estudiants del cicle formatiu de grau mitjà d'auxiliar d'infermeria que ofereix l'institut de Puigcerdà. Els seus impulsors volen organitzar cada any una jornada que generi debat al voltant d'un tema de l'àmbit sociosanitari i que reuneixi tots els implicats.

La jornada sociosanitària ha comptat amb el suport de la Fundació Hospital de Puigcerdà, l'Hospital de Cerdanya i l'ajuntament.

Parlen al vídeo: MONTSE PÉREZ, COORDINADORA CICLES FORMATIUS INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ

El Pirineu avui