Aquest dilluns en el Ple de l'Ajuntament de Tremp s'ha posat en coneixement la cessió del solar continu a la Seu de Suport Territorial de l'ICGC per destinar-la al Centre d'Interpretació dels Sòls dels Pirineus.

DECLA

En els plens també s'ha informat del concurs que es realitzarà per llogar uns terrenys pertanyents a l'Ajuntament situats al nucli de Santa Engràcia. Les finques rústiques destinades al conreu de vinya tindran un lloguer de 10 anys amb opció de compra.

En el ple també s'ha tractat les dues modificacions del POUM 2014 (Pla d'ordenació urbanística municipal) els elements sortints com podrien ser rétols, tubs d'estufes o persianes; i la contemplació de les cases rurals dins la clau 5 F ús hoteler.

En el ple també s'ha fet una petita lectura d'un escrit per commemorar el dia de la dona que es celebrarà el dimecres 08 de març.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP

El Pirineu avui