L'estafa comesa presumptament per Fernando Blanco i la seva dona, Margarida Garau ja estaria xifrada en més d'1 milió d'euros.
Aquesta quantitat superaria l'estimació feta inicialment pels Mossos d'Esquadra en el moment de la detenció, quan es va calcular que podien ser 918.000 euros.
D'aquests diners només se n'ha recuperat poc més de 320.000 euros.
L'Audiència de Lleida ha decidit mantenir la retirada de la custòdia de la nena Nadia Nerea als pares de la menor ratificant així la decisió presa el desembre del 2016 pel magistrat del jutjat de la Seu d'Urgell, que va adduir a "la manca de les aptituds necessàries dels pares per a la cura de la menor" i, alhora, que la repercussió mediàtica deguda a la situació del descobriment de la presumpta estafa comesa pels pares "fan recomanable una urgent sortida de l'àmbit en el qual es troba la nena".
El mes passat l'Audiència de Lleida va confirmar l'establiment d'una la fiança de prop d'1.225.000 euros pels pares de Nadia Nerea, establerta el mes de desembre pel jutjat número 1 de la Seu. La defensa de la parella havia recorregut la decisió judicial però va ser desestimada.

El Pirineu avui