El Consorci d'Atenció a les Persones, els ajuntaments i entitats de l'Alt Urgell han preparat diversos actes per commemorar el Dia Internacional de la dona
Durant tot el mes es pot veure a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell l'exposició "Artistes catalanes del dibuix i la pintura", cedida per la delegació a Lleida de l'Institut Català de les Dones.
El dimecres, a les 12 del migdia tindrà lloc a la Plaça Soldevila, sota el mur del civisme, la lectura del manifest elaborat per l'ICD i, tot seguit, alumnes de l'Escola Municipal de Dansa oferiran una actuació.
A les 9 de la nit està previst el Sopar de les Dones, organitzat per les associacions de dones de la Seu, a la Sala la Creme, amb música dels anys 60. L'acte és obert a totes les dones de la comarca.
El divendres, 10 de març, a les 19,30 h, a la Biblioteca Sant Agustí es durà a terme la xerrada "Assetjament laboral femení", a càrrec del psicòleg Omar el Bachiri.
Els actes a la Seu es clouran amb l'espectacle "A Tot Tast Teta", de la companyia A Tota Teta al teatre La Salle durant tot el cap de setmana. Divendres i dissabte, 10 i 11 de març, a les 22 h, i diumenge, 12 de març, a les 19 h
A Coll de Nargó, ho celebraran el dia 11 de març, amb un Sopar i l'actuació de Jonathan Vives

A Organyà el mateix dia, a dos quarts de vuit, tindrà lloc l'espectacle "De fades, fetilleres i heroïnes" amb Merche Ochoa (Premi nacional de circ 2014), al primer pis de l'Ajuntament.

Parlen al vídeo: MARIA ROSA VIDAL, TINENT D’ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui