La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp a compabilitzat més de 300 usuaris en el conjunt de les activitats realitzades dins del cicle Biblioteques amb DO dut a terme durant el mes de febrer.

Enguany, el cicle comptava amb 9 activitats relacionades amb la vinya, el vi i la viticultura. Entre les activitats que s'han organitzat s'han realitzat xarrades, tertúlies, conferències, concursos i sortides etnoliteràries.

L'activitat amb més afluència ha estat la conferència “Vinya de llegendes” a càrrec de Pep Coll, on durant l'acte també es va fer entrega dels premis del concurs Música de Vi.

Segons la regidora de promoció econòmica de Tremp, Anna Ritz, aquest tipus d'activitats són molt positives per donar a conèixer els diferents cellers de la comarca, a més d'ampliar la percepció del vi com a producte d'alimentació a producte de lleure i cultura.

Aquest tipus de cicles permet a la biblioteca, ampliar la serva xarxa de col·laboradors al sector agroalimentari com restauradors, productors, comercialitzadors. A més de ser una font d'informació sobre el món del vi i el territori.

DECLA 1 LAURA FUSES
DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

Dins del cicle, la biblioteca posar en venda un vi d'un celler pallares amb etiquetatge propi per donar un plus al projecte Biblioteques amb DO.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL - ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui