La nevada d'aquest cap de setmana ha acompanyat la Copa del Món de Snowboard Cross FIS que s'ha celebrat a l'estació de La Molina. Diumenge, la penúltima prova del circuit mundial ha acollit els 32 homes i les 16 dones que es van classificar a les rondes disputades el dia abans, on es van donar cita els 100 millors riders del món.

En les finals de la categoria masculina el vencedor ha estat el francès Pierre Vaultier, que després d'aquesta victòria se situa 2n en el circuit. El quadre de quatre de la gran final l’han completat l’austríac Lukas Pachner, el nord-americà Nick Baumgartner i l’italià Omar Visintin. Tot i classificar-se per a la final, el rider basc Lucas Eguibar finalment no ha corregut degut a una sobrecàrrega muscular.

En la categoria femenina, la primera plaça ha anat per a la italiana Michela Moioli, que actualment es situa tercera provisional en el circuit de la Copa del Món. La segona posició l'ha ocupat la txeca Eva Samkova, seguida de la francesa Chloe Trespeuch i la seva compatriota Charlotte Bankes.

Amb aquesta competició internacional, La Molina afegeix una prova més en el seu historial. L’any 2015 es va albergar la prova final del circuit, el 2011 va ser la seu dels Mundials de Snowboard i des del 2008 es porten celebrant competicions del circuit de Copa del Món FIS d'aquest esport. També ha estat seu dels mundials IPC de snowboard per atletes amb discapacitat.

El Pirineu avui