Des de l'oficina de treball del SOC del Pallars s'està duent a terme dins del Projecte Singular de la Garantia Juvenil, el curs d'Assistent tècnic en Hostaleria i Restauració, amb la col·laboració de l'empresa de serveis educatius Pai2Pallars.

L'objectiu d'aquest curs és millorar l'ocupabilitat i les competències dels joves que no treballin i no estiguin duent a terme cap tipus de formació.

Duran els pròxims mesos els 15 joves faran un total de 1000 hores de formació repartides en diferents empreses, per treballar de més a prop les diferents especialitats del sector.

L'objectiu del curs és formar els joves i presentar-los al sector per facilitar l'insersió dels adolescents, ja que sovint, molts hotels acaben contractant personal de fora a causa de la poca qualificació.

Durant l'estada a l'Hotel Terradets els joves aprendran tot els aspectes necessatis del servei a sala en grans evsdevenimets com bodes, comunions o bateigs.

Parlen al vídeo: JOAN SARRIAS, DIRECTOR OFICINA TREBALL PALLARS - ANNA SENTINELLA, CODIRECTORA PAI2PALLARS - GABI SERRA, RESPONSABLE ÀREA RESTAURACIÓ HOTEL TERRADETS

El Pirineu avui