Des d'aquest divendres i fins el 26 de març, el Museu Cerdà de Puigcerdà acull l'exposició 'URBS', de Joan Ganyet. La mostra és un recull de 45 composicions fotogràfiques abstractes que l'autor ha obtingut de murs de ciutats històriques italianes com Venècia, Roma o Florència, així com també de ciutats espanyoles com Mèrida o Sevilla.

Les fotografies d’Urbs són imatges que es troben a mig camí entre la fotografia i la pintura, sense cap tipus de manipulació posterior. Estan fetes just en el moment de la sortida del sol i capten la llum mediterrània que desprenen aquests murs.

La inauguració de l'exposició ha tingut lloc aquest divendres al vespre i ha comptat amb la presència de Ganyet, que fou alcalde de la Seu d'Urgell i diputat al Parlament, i de Quim Nadal, ex conseller de Política Territorial i Obres Públiques.

La mostra es pot visitar a la primera planta del museu.

El Pirineu avui