La Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, S'ha desplaçat aquest dijous la comarca de l'Alta Ribagorça amb motiu d'una visita institucional. Aprofitant l'ocasió s'ha reunit amb alguns representants polítics i alguns ramaders del territori per posar-li en coneixement les mancances que afecten el dia a dia de la comarca. En la reunió s'ha sol·licitat a la consellera més inversió al territori.

Segons la consellera, és necessari una coordinació entre els diferents departaments per poder elaborar una estratègia d'actuació al territori i millorar així les comunicacions per facilitar el desplaçament de la gent jove a la comarca.

Des del consell, s'ha vist amb molt bons ulls la predisposició de la consellera, ja que el seu suport és necessari per efectuar tasques d'actuació com l'elaboració un pla de cremes controlades.

La consellera Serret també ha mantingut una trobada amb l'Associació de Ramaders de l'Alta Ribagroça, a més de visitar les instal·lacions de Vàndals Cerveses i el centre de fauna de Pont de Suert.

Parlen al vídeo: MERITXELL SERRET, CONSELLERA AGRICULTURA, RAMADERIA I PESCA - JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui