Un centenar de persones, entre directius i personal d'estacions de Catalunya i la resta de l'estat espanyol, Andorra i França, han assistit aquest dimecres a una jornada tècnica a l'estació de Masella, on s'han presentat les novetats en sistemes de producció de neu. El president de TechnoAlpin, empresa puntera en aquests sector i amb seu a Bolzano (Itàlia), ha avançat el seu nou model de canó que començarà a comercialitzar aquest any, el TR8, que s'ha provat aquesta temporada en diverses estacions, entre elles Masella.

Les estacions de La Molina i Masella han donat a conèixer les inversions que han fet en la instal·lació de canons. El domini esquiable Alp 2500, format pels dos complexos, té una xarxa de més de 1000 canons de neu, amb més de 100 quilòmetres amb neu produïda.

La jornada ha finalitzat amb una visita a les pistes de les dues estacions cerdanes.

Parlen al vídeo: LAURENT TRAVERS, PRESIDENT TECHNOALPIN

El Pirineu avui