La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs, ha presidit l'acte de constitució de la CHASE, la Comissió d'Habitatge i Assistència davant Situacions d'Emergència Social de l'Alt Pirineu i Aran, que ha tingut lloc aquest dimecres al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu, CETAP de la Seu d'Urgell.
Aquesta és la darrera Comissió de mediació en l'àmbit de l'Habitatge que quedava per constituir-se al país.

Es tracta d'una de les eines incloses en la nova Llei 4/2016 de mesures de protecció del dret de l'habitatge, que analitzarà els casos de sobreendeutament i n'elaborarà plans integrals d'acció. Aquestes comissions territorials analitzaran els casos concrets de famílies amb entitats financeres i elaboraran plans per solucionar-los.

Les CHASE estan formades per representants del Govern, les entitats socials, advocats, ajuntaments i entitats financeres.

Parlen al vídeo: MERITXELL BORRÀS, CONSELLERA DE GOVERNACIÓ

El Pirineu avui