Quatre vins del celler Vila Corona i quatre licors del Portet han obtingut un reconeixement en el concurs “Catavinum World Wine & Spirits Competition del País Basc. El concurs fa un tast dels diferents productes que es presenten a la mostra condecorant els més destacats.

En aquesta edició el concurs va rebre més de 3450 mostres de vins i licors de més de 20 països diferents, dels quals se'n va premiar 1000. El propòsit del concurs és informar i difondre els vins i licors de qualitat, a més de potenciar la producció i elaboració d'aquests.

El celler Vila Corona ha estat reconegut amb la Medalla de Plata pels vins negres Llabustes Cabernet Sauvignon Criança 2013, Tu rai 2013, Llabustes Merlot 2015 i el vi blanc Llabustes Chardonnay 2016. L'empresa de licors Portet ha obtingut dues medalles d'Or amb l'Anís dolç Sanroma i la Ratafia dels Raiers reserva 21 llunes; i dues medalles de plata per la Ratafia dels Raiers i la Ratafia l'Ermità presentada aquest passat novembre.

Segons l'Angle, aquestes medalles són un reflex el treball i el suports que es fan els diferents productors de la comarca per donar sortida i reconeixements als productes que s'elaboren al Pallars.

Amb aquests últims quatre reconeixements els Licors Portet suma un total de 26 medalles i reconeixements per la qualitat dels seus licors. Enguany, la Guía Peñín ha puntuat els seus productes d'excel·lents.

Parlen al vídeo: ÀNGEL PORTET, PROPIETARI EMPRESA LICORS PORTET

El Pirineu avui