El Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça s'ha reunit al Consell Comarcal amb els diferents restauradors participants en les 22es jornades gatronòmiques per fer un balanç de l'última edició i valorar-ne els resultats de les més de 820 enquestes.

Més del 77% dels assistents qualifica les jornades d'excel·lents, tant en servei com en presentació dels plats.

Les enquestes han mostrat un increment, a les jornades, de públic extern de la comarca, enguany ha representat més del 70% dels participants, equivalents a un 777 menús.

Segons el president del consell, és molt important seguir apostant per aquestes jornades gastronòmiques, ja que representen un impuls econòmic molt important pels restauradors de la comarca.

En l'acte de cloenda es va sortejar el lot de productes de proximitat entre els residents de la comarca que van participar en les jornades; i un cap de setmana entre els participats de fora del territori, el premi ca recaure a la zona del Vendrell.

Des del Consell Comarcal s'ha proposat crear una comissió tècnica amb representants del sector públic-privat per consolidar i millorar les properes jornades gastronòmiques del bolet.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui