Ja han començat els treballs a la nova zona verda de Bolvir, situada on fins fa poc hi havia el cementiri vell, a tocar de l'església de Santa Cecília. Després de traslladar els difunts al cementiri nou, el consistori vol convertir aquest espai en en un parc que ja té nom: Parc dels Records. Aquests dies els treballs consisteixen en aixecar el mur de contenció de la part baixa, on s'hi ubicaran unes vuit places d'aparcament. La nova zona verda tindrà un espai enjardinat, un mirador sobre Cerdanya i, també, gronxadors per als infants.

Aprofitant els treballs en aquesta zona, s'ha desenterrat la vessant nord de l'església de l'Esperança, que estava pràcticament coberta. D'aquesta manera, el nou parc donarà protagonisme tant a aquesta església com a la de Santa Cecília.

Des de l’ajuntament esperen tenir les obres enllestides per la festa major, és a dir, el 15 de maig. El pressupost de l’actuació es situa al voltant dels 200.000 euros, finançats pel propi consistori.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui