L'ajuntament de Fontanals de Cerdanya està a punt de finalitzar les obres de la nova sala de lectura del municipi, situada als antics habitatges que hi ha a tocar de l'edifici consistorial, al nucli del Vilar d'Urtx. L'equip municipal va adquirir fa uns mesos l'edifici, d'uns 70 metres quadrats, i l'ha convertit en un espai polivalent que farà la funció de sala de lectura per a infants i adults, on hi haurà ordinadors amb connexió a internet, i que també serà un lloc de trobada per a reunions o xerrades. Durant els propers dies es col·locarà el mobiliari i els llibres i s'espera que l'equipament pugui obrir les seves portes a l'abril.

El projecte també ha previst una obertura a la paret sud de l'edifici que dóna accés a una zona enjardinada on s'hi col·locaran taules i cadires per poder llegir a la fresca.

El cost total de l’actuació es situa al voltant dels 100.000 euros, finançats pel propi ajuntament.

Parlen al vídeo: MIQUEL ADAM, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT FONTANALS

El Pirineu avui