L'Estació d'esquí Boí Taüll i el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça han signat un conveni que aposta pel reciclatge dins del recinte. Actualment l'estació d'esquí és el generador de residus més important, i amb el conveni s'espera reduir significativament la generació de rebuig de les instal·lacions. El conveni forma part de la campanya de reciclatge del canal HORECA iniciada pel Consell i l'empresa Ecoembes fa un mes i mig.

El conveni aposta per la correcta separació d'envasos, al llarg de tot el recinte de la cafeteria s'han situat contenidors grocs de envasos senyalats i identificats per facilitar als usuaris de l'estació, el reciclatge.

Amb la campanya, la quantitat d'envasos de l'estació ha augmentat considerablement, per no sobrecarregar els contenidors el sistema de recollida a l'estació d'esquí ha incrementat.

El conveni és un projecte pilot que té com a objectiu traçar unes directrius d'actuació per poder-lo aplicar en altres estacions o instal·lacions concorregudes.

Des de l'estació i el consell es va veure amb molt bons ulls la iniciativa, ja que permet ser més sostenibles i cuidar el medi ambient. Des del consell s'està treballant per introduir més containers per millorar de mica en mica la generació de residus de l'estació.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui