La Festa del Trinxat de Puigcerdà ha tornat a ser un punt de trobada dels representats polítics catalans. Tot i que l'any passat la presència política va ser major, enguany la cita ha comptat amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat Santi Vila, del president del grup parlamentari de Junts pel Sí Jordi Turull, de la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans i cap de l'Oposició al Parlament Inés Arrimadas, de la diputada al Congrés per ERC Teresa Jordà o del Síndic general del Principat d’Andorra Vicenç Mateu, entre altres. Molts d'ells no era la primer vegada que assitien a la festa i han aprofitat per posar en valor els productes locals i remarcar la importància de mantenir viva aquesta cita.

La Festa del Trinxat també ha comptat amb la presència d'alcaldes, regidors i autoritats comarcals. L'alcalde de Puigcerdà ha destacat la gran acceptació que té la festa i ha remarcat tots els atractius que té la vall, més enllà dels esports d'hivern.

Abans del sopar, els representats polítics van ser rebuts a l'ajuntament de Puigcerdà on alguns d'ells van signar el llibre d’Honor de la Vila.

Parlen al vídeo: SANTI VILA, CONSELLER DE CULTURA GENERALITAT - INÉS ARRIMADAS, CAP OPOSICIÓ PARLAMENT - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui