Aquest cap de setmana moltes de les botigues de lloguer de material d'esquí de la comarca del Pallars Sobirà han pogut penjar el cartell de sense material gràcies la gran volum d'esquiadors que han rebut les diferents estacions d'esquí de l'Alt Pirineu.

Més de 30 mil persones han passat aquest cap de setmana per les pistes del grup FCG per celebrar un carnaval replet de neu. Les estacions amb més visitants han estat La Molina amb 20.000 esquiadors, seguit de Port Ainè amb 6.030 esquiadors i Espot amb 4.520.

El cap de setmana de carnaval el volum de gent ja acostuma ha augmentar, tot i això, els propietaris dels establiments asseguren que aquest carnaval ha estat dels més concorreguts des de fa anys. Gran part del volum de material llogat s'ha reservat prèviament.

Tot i que el mateial d'esquí segueix sent el més demandat, des dels últims dos anys la demanda de raquetes de neu ha anat en augment, convertint-se en una activitat cada dia més consolidada.

El nen de 4 anys que va caure aquest diumenge d'un telecadira a l'estació La Molina ha rebut aquest matí l'alta medica.

El Pirineu avui