El personal de la brigada municipal de Puigcerdà acabava de col·locar aquest divendres les taules al pavelló del poliesportiu que dissabte a la nit acollirà la 22a Festa del Trinxat. Aquesta cita gastronòmica i social tornarà a comptar enguany amb uns 900 comensals, entre els quals hi haurà una gran representació política. A més d'alcaldes i autoritats comarcals, a hores d'ara ja hi han confirmat l'assistència el vicepresident del Parlament, José María Espejo; el síndic general d'Andorra, Vicenç Mateu; els presidents dels grups parlamentaris catalans de Junts pel Sí, Jordi Turull; Ciutadans, Inés Arrimadas; Partit Popular, Xavier Garcia-Albiol, el conseller de Cultura, Santi Vila; entre altres.

A banda del trinxat, aquells que assisteixin a la festa tastaran ou ecològic cuit a baixa temperatura amb sopa de ceba, jarret de ral confitat amb llit de Pera de Puigcerdà i pastís.
Coincidint amb la setmana de Carnestoltes, des de l'ajuntament de Puigcerdà animen als comensals a portar una màscara estil venecià.

El Pirineu avui