Aquest dissabte 25 de febrer a ¾ de 8 del vespre, CADI LA SEU rebrà al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell al cuer de la competició, l'SPAR GRAN CANARIA, amb la intenció de sumar una nova victòria i tenir opcions de lluitar per una de les 6 places que competiran pel títol en el Play-off final.

Després de la derrota de la setmana passada a Vitòria les jugadores de Joan Carles Pie necessiten la victòria per mantenir-se amb els equips que actualment ocupen les posicions del 4t a l'11è classificat.
SPAR GRAN CANARIA, actualment ocupa la darrera posició de la classificació amb només 3 victòries, quan falten 7 jornades per finalitzar la LF, i que es troba a 3 victòries de "la salvació".

Per aquesta jornada, CADI LA SEU recupera a Marta Montoliu que ja es troba recuperada de la seva lesió.

El Pirineu avui