Aquest dilluns s'ha presentat a Sort la primera concentració de motards benèfica de l'Alt Pirineu sota el nom de Moto Pirinaic's 2017. L'esdeveniment l'organitza conjuntament l'Ajuntament de Sort i l'associació Moto Events Solidaris.

La concentració té com a objectiu referenciar l'esdeveniment tant a nivell català com estatal.

Per no tenir una massificació de gent i que els hotels i restaurants de la zona no es vegin superats, la concentració acollirà dins de l'esdeveniment 1500 motos de qualsevol tipus.

La concentració oferirà tres dies replets d'activitats (exposicions de motocicletes, presentacions de marques, exhibicions i xarrades). També està contemplat la participació a l'acte dels motociclistes Xavi Galindo, Marcel Justribó, Juan Carlos Toribio i Alicia Sornosa.

Des de l'Ajuntament de Sort hi ha molta predisposició a dur a terme la concentració, ja que els beneficis que s'obtingui es destinaran a l'associació AFANOC, dedicada a ajudar als nens i familiars de malalts de càncer de les terres de Lleida.

La concentració es durà a terme a principis de juny i s'espera seguir duent-la a terme de forma anual.

Parlen al vídeo: TONI RUIZ, MOTO EVENTS SOLIDARIS - RAIMON MONTERDE, ALCALDE DE SORT

Els Pallars, 22 de febrer 2017: ES PRESENTA A SORT LA MOTO PIRINAIC'S 2017

El Pirineu avui