Segons ha manifestat el grup municipal, la denúncia de Compromís ve motivada per les nombroses queixes rebudes d'usuaris i ciutadans pel deteriorament de l'edifici i la deixadesa d'alguns espais.

Compromís també reclama recuperar el 20% del pressupost perdut els darrers anys per recuperar serveis i fer les inversions necessàries de millora a l'edifici de l'Hospital i evitar el seu deteriorament.
A més, Compromís recorda que a l'Hospital de La Seu fa mesos que es troba vacant la plaça de gerent. Al mateix temps, es lamenta la decisió de contractar, en un futur, un gerent de manera compartida entre els hospitals de La Seu i Tremp per la pèrdua de dedicació i de control sobre la seva feina.

Des del grup municipal de Compromís X La Seu es creu que "les retallades, la falta d'inversió i el fet de no tenir gerent comporta un deteriorament gradual dels espais i equipaments del centre sanitari".

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui