Aquest dilluns l'Associació de turisme rural “Vine al Pallars, viu el Jussà” ha organitzat la Nit de Turisme del Jussà per reunir a totes les empreses del sector per celebrar i obsequiar amb reconeixements els projectes turístics més importants de l'any.

Enguany s'ha commemorat al servei del Tren dels Llacs i a la tècnica Dolors Etxalar del programa “Al teu gust, aliments del Pallars”.

Segons Josep Palau, aquest any s'ha centrat la campanya d'activitats en promocionar la comarca per les estacions, és a dir, desestacionalitzar el volum de turisme i impulsar cada estació de l'any per incentivar l'arribada de visitants a la comarca.

Com a imatge central de la campanya 2017 s'ha escollit la Vall Fosca, la tercera entrada al Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Aquest sopar és una forma per unir les 88 empreses associades al programa, així ho confirma Josep Palau, a més, afegeix que és molt important que anar tots a la una per poder ser molt més competitius com a destí turístic rural.

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, ASSOCIACIÓ APAT

El Pirineu avui