El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) comptarà en l'edició 2017 amb un total de 34 municipis. El certamen ha anunciat l'última incorporació d'enguany, que serà la de Fontanals de Cerdanya. D'aquesta manera, s'hi sumen sis nous municipis, dels quals dos són cerdans, atès que també s'havia anunciat l'acord amb Urús. Els altres ajuntaments que s'hi afegeixen són Lladorre (Pallars Sobirà), Castell de Mur (Pallars Jussà), Llanars (Ripollès) i Castellar de la Ribera (Solsonès).

A Fontanals hi destaquen cinc esglésies d’estil romànic: Sant Martí d’Urtx, Sant Miquel de Soriguerola, Sant Esteve de Les Pereres, Sant Cosme i Sant Damià de Queixans i Santa Eulàlia d’Estoll, en la qual es durà a terme el festival, un esdeveniment que ja s'ha consolidat com una de les cites de música antiga més important d’Europa.

Així doncs, a la propera edició del FeMAP, que com sempre es celebrarà a l’estiu, hi participaran sis municipis cerdans: Puigcerdà, Alp, La Guingueta d’Ix, Llívia, Urús i Fontanals.

El Pirineu avui