L'Audiència de Lleida ha confirmat la fiança de prop d'1.225.000 euros pels pares de la nena d'Organyà, Nadia Nerea, Fernando Blanco i Marga Garau ratificant la decisió establerta el desembre passat pel titular del jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell. La defensa de la parella havia recorregut la decisió judicial però la Sala ha desestimat aquest recurs i ha donat la raó al jutge instructor. Si no abonen aquesta quantitat, doncs, es procedirà a l'embargament de béns.
Continua la investigació del cas Nadia Nerea per la presumpta estafa amb les donacions que van rebre els pares de la nena, i el mateix jutjat d'instrucció de la Seu d'Urgell investiga les fotografies "de contingut sexual" trobades pels Mossos d'Esquadra al llapis de memòria del pare.
El pare de la menor segueix a la presó i el jutge manté la retirada de la custòdia de la nena a tots dos progenitors. La mare segueix en llibertat provisional.

El Pirineu avui