Aquest dilluns al matí ha tingut lloc una nova trobada de voluntariat ambiental per restaurar caixes-niu a Alinyà
Les activitats que s'han dut a terme a la Muntanya d'Alinyà formen part de la segona acció de voluntariat d'enguany.
La proposta d'aquest dilluns ha estat restaurar caixes-niu i conèixer les diferents espècies de petits ocells que es troben en aquesta muntanya, i els seus costums a l'hora de construir nius.

L'activitat ha permès als 13 voluntaris participants vinguts de diferents indrets, netejar i restaurar una dotzena de caixes-niu perquè quan arribi la primavera, els ocells puguin tornar-les a ocupar.

El programa de voluntariat per la natura de la Fundació Catalunya-La Pedrera compleix tres anys de vida amb més de 50 actuacions als 11 Espais Natura que custodia, en què hi han participat més de 1.100 persones.

La conservació d'espècies amenaçades, la recuperació de fonts i camins, la prevenció d'incendis, la neteja d'espais naturals, la sensibilització ambiental i la millora del paisatge i la biodiversitat són algunes de les accions que realitza la Fundació.

Parlen al vídeo: JORDI DALMAU, RESPONSABLE MUNTANYA ALINYÀ - TERESA VINYALS, VOLUNTÀRIA AMBIENTAL

El Pirineu avui