Una setantena d'alumnes d'entre 12 i 18 anys del Conservatori de Música dels Pirineus han interpretat aquest dissabte La Inacabada de Schubert al Casino Ceretà de Puigcerdà, sota la direcció d'Oleguer Aymamí. Després de diverses trobades, aquest concert ha estat el resultat del treball realitzat a l'entorn d'un gènere, en aquest cas, dedicat a la simfonia.

El Conservatori de Música dels Pirineus que va néixer el curs passat amb l'objectiu d'oferir estudis professionals als alumnes de les escoles de música de Puigcerdà, La Seu d'Urgell i Berga. Es tracta del primer conservatori català de l’eix transversal en amunt, que uneix prop d'un miler d'estudiants d'aquestes tres escoles de música. Des de l'escola de Puigcerdà valoren positivament la posada en marxa del conservatori.

L'escola de música de Puigcerdà té actualment uns 160 alumnes, 8 dels quals cursen estudis professionals al Conservatori. L'oferta educativa a la capital cerdana inclou clarinet, flauta travessera, saxòfon, trompeta, violí, violoncel, acordió, guitarra, piano, baix elèctric, guitarra elèctrica i cant.

Parlen al vídeo: CARME BAULENAS, DIRECTORA ESCOLA MÚSICA PUIGCERDÀ

El Pirineu avui