La rider catalana Astrid Fina, que va obtenir el millor temps en les classificatòries, ha tornat a pujar al segon graó del podi en la Copa del Món IPC de Para-Snowboard que s'està celebrant aquesta setmana a l'estació de La Molina. La barcelonina de 33 anys s'ha endut la plata en Snowboardcros en la categoria SBLL2, esportistes amb amputació tibial, per darrere de l'holandesa Lisa Bunschoten i la seva compatriota Van Renske Beek ha completat el podi. Fina s'ha mostrat molt satisfeta per aquests resultats i ja pensa en els Jocs Paralímpics de Corea.

Fina competeix aquest divendres i dissabte en la prova de Banked Slalom, que també tindrà lloc la zona d'Alabaus.

Pel que fa als altres membres de l’equip espanyol que competeixen en aquesta prova de Copa del Món de Para-Snowboard: el català Vic Gonzalez ha estat quart i l’andalús Oscar Gonzalez ha obtingut el setè lloc en la categoria SBLL1 (esportistes amb amputacions femorals, lesions medul·lars i de doble tibial).

Fins a 13 països participen a la competició, entre els quals hi ha Austràlia, Canadà, França, Finlàndia, Estats Units o Xina.

Parlen al vídeo: ASTRID FINA, RIDER

El Pirineu avui