Els regidors del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, van presentar al plenari del passat dilluns una proposta d'acord per instal·lar a la plaça Joan Sansa uns urinaris públics de lliure accés amb obertura diürna.
Actualment no hi ha cap urinari públic de lliure accés al municipi, a banda dels ubicats en instal·lacions municipals com el Parc del Segre o la zona esportiva.

La proposta d'ERC, aprovada per unanimitat al plenari, planteja la necessitat de disposar de lavabos que estiguin oberts durant el dia i siguin accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. La moció, presentada, proposava inicialment que fos la plaça de Joan Sansa el lloc on s'ubiquessin els lavabos, però finalment es va acceptar una transacció perquè fos l'Oficina Tècnica i els representants de cada grup municipal els qui triessin una ubicació cèntrica adient.
El regidor de Compromís X La Seu, Joan Barrera, va valorar positivament que es presentés aquesta moció i per la seva part, el regidor de la CUP, Pau Lozano, va proposar que es valorés la possibilitat d'instal·lar-hi dutxes públiques.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT D'ALCALDE DE LA SEU

El Pirineu avui